Konut projelerinde bahar kampanyaları

14 Nisan 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1888 defa okundu.
Konut projelerinde bahar kampanyaları

Türkiye’nin önde gelen markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Faizleri sıfırlayıp vadeyi uzatan, peşinatı düşürüp taksitleri erteleyen inşaat firmaları peşin ödemelerde indirim yapıyor

Sea Pearl Ataköy

Ataköy sahilinde Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl Ataköyprojesinde firma yüzde 10 peşinat ve yüzde 10’luk üç arama ödemenin ardından kalan yüzde 60’lık kısma 36 ay vade imkanı sağlıyor. Fiyatların 695 bin dolardan başladığı projede 1+1’den 4.5+1’e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor.

Lokum Evler
DKY İnşaat ve Metropolis Yapı tarafından Tuzla’da hayata geçirilen Lokum Evler’de 50 daire için ay sonuna kadar özel bir kampanya düzenleniyor. Yüzde 25 peşinat teslimde alınırken, kalan miktar 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Aralık 2016’da daire teslimlerinin başlayacağı projede 722 konut yer alıyor.

Greenist

Greenist konutlarında bahara özel kampanyalı banka faiz oranları uygulanıyor. Banka kredisi kullanımında 60 aya yüzde 0,68 ve 120 aya yüzde 0,89 çok özel faiz oranları ile Greenist müşterilerine bahara yeni bir evde girme imkanı sağlıyor.

Doğa ile şehir hayatını buluşturan Greenist projesinde, 12 ay vadede faiz uygulanmıyor.120 aya kadar değişen çok özel faiz oranları Garanti Bankası aracılığıyla, dönemin en uygun ödeme fırsatlarını Greenist müşterilerine sunuyor.

Kavuklar Bornova

Kavuklar GY tarafından İzmir’de hayata geçirilen Kavuklar Bornova’da 30 Nisan’a kadar ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10’unu firma tarafından karşılanırken, peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanıyor. Ayda bin 500 lira taksitle daire sahibi olmanın mümkün olduğu projede yüzde 80’ini deniz gören bin 178 daire yer alıyor.

Dumankaya Mozaik

Sancaktepe’de, sakinlerine doğayla iç içe alternatif bir yaşam alanı sunan Dumankaya Mozaik, geniş balkonları iki bina arası 80 metre mesafesi ve yüzde 70’i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay 0 faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik’te stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

Nurol Park

Nurol GYO tarafından Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçirilen Nurol Park Güneşli’de 30 Nisan’a kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında 60 ay vadeyle yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranlarıyla ev sahibi olmak mümkün. Bin 512 konut ve 119 ofisten meydana gelen projede, alışveriş alanları ve otel de yer alıyor.

Aydos Country

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe’de yapımı sürdürülen 900 konutluk Aydos Country projesinde 10 bin lira peşinat ve 30 ay vade farksız aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle daire sahibi olmak mümkün. (Kaynak: Emlakgazetesi.com)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN