LED&LED Aydınlatma, Elex ve Electronist fuarları’ndan görkemli açılış

3 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1239 defa okundu.
LED&LED Aydınlatma, Elex ve Electronist fuarları’ndan görkemli açılış

Birbirinden önemli sektörleri bir araya getiren Uluslararası 11. Led&Led Aydınlatma, 4. Elex ve 4. Electronist Fuarları’na, muhteşem bir açılışla ‘start’ verildi. LED aydınlatma, elektrik ve elektronik sektörlerinin bölgedeki tek buluşma platformu olan bu dev organizasyonun açılış programında, Marmara Tanıtım Fuarcılık Genel Müdürü Sayın Feridun BAYRAM, Aydınlatma Türk Milli Komitesi Başkanı Sayın Prof. Dr. Rengin ÜNVER ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürü Sayın Mükremin ÇEPNİ konuşma yaparak ziyaretçileri karşıladılar.

Düzenlenmeye başlandığı 2007 yılından itibaren her sene fuar katılımcı ve ziyaretçi rakamlarını artırarak sektörün vazgeçilmez organizasyonu olan Led&Led Aydınlatma Fuarı, aynı zamanda bölgedeki en büyük sektörel buluşma platformunu da oluşturmaktadır. Sektörün nabzını tutarak, teknolojik eğilimleri aydınlatacak şekilde organize edilen Led&Led Aydınlatma Fuarı, alanında tek fuar olma özelliğiyle bu yıl da İstanbul Fuar Merkezi (İFM) 9-10-11. hollerde organize edilmektedir.

Sektörün en önemli buluşma platformu olan Led&Led Aydınlatma, Electronist ve Elex Fuarları’nın fuaye alanında gerçekleşen açılış seremonisi ile başlangıcı yapıldı. Marmara Fuarcılık Genel Müdürü Feridun BAYRAM’ın konuşmasıyla başlayan açılış programı, Aydınlatma Türk Milli Komitesi Başkanı Sayın Prof. Dr. Rengin ÜNVER’in ve ardından Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü (TEDAŞ) Mükremin ÇEPNİ’nin konuşmaları ile son buldu.

LED teknolojisinin tüm dünyadaki yükselen grafiğine benzer bir tablonun rakamlara bakıldığında Led&Led Aydınlatma Fuarı’na da yansıdığını çok açık bir şekilde görebilmekteyiz. 2014 yılında 259 firmanın katılımcı olarak yer aldığı Led&Led Aydınlatma Fuarı’nda, 2015 yılında ise 312 firma yer almaktadır. Yine 2014 yılında firmalar tarafından tutulan alan 10.200 m2 iken, 2015 yılında bu rakamın 12.840 m2 çıktığını görüyoruz.

11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma Fuarı’nın yanı sıra, 4. Uluslararası Electronist Fuarı‘na da ev sahipliği yapan bu dev organizasyonla, her türlü elektronik cihaz, komponent ve gömülü sistem fuar ziyaretçileriyle buluşuyor. İFM 11. holde düzenlenen 4. Elex Fuarı ise Türkiye’nin ‘En Teknik Elektrik Fuarı’ olup elektrik sektörüne yön verecek bir organizasyon olmaktadır.

Açılış gününde 6. Led Yarışması‘nın da yer aldığı etkinlikle, yarışma finalistlerinin yaptıkları proje sunumları sonunda kazanan yarışmacılara ödülleri takdim edildi. 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek 7. Led Konferansı‘yla birlikte yoğun bir fuar programı ziyaretçileri bekliyor olacak.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN