Kentsel dönüşüm buluşması!

11 Nisan 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1917 defa okundu.
Kentsel dönüşüm buluşması!
Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün başlıyor.

Sabah gazetesi, kentsel dönüşüm hamlesinin başrol oyuncularını bir araya getiriyor. 6 şehirde yapılması planlanan 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nın ilk ayağı bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın teşrifiyle gerçekleştirilen zirveye; siyasetçiler, belediye başkanları, milyarlık projelere imza atan inşaat şirketlerinin patron ve yöneticileri, yan sanayiciler ve akademisyenler katılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın önderliğinde, TOKİ’nin himayelerinde yapılan kurultayda, Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Dr. Şeref Oğuz, Kentsel Strateji Kurucusu Faruk Göksu ve Sabah Gazetesi AnkaraTemsilcisi Okan Müderrisoğlu’nun yöneteminde 3 ayrı oturum düzenlenecek. İnşaat sektörünün kalbinin atacağı dev zirvenin ardından sonuç bildirisi yayımlanacak.

 
TÜRK EKONOMİSİNİN ÖNCÜ KENTLERİ
İstanbul’un ardından Bursa, İzmir, Antalya, Gaziantep, Ankara gibi, Türk ekonomisinin öncü kentlerinde düzenlenecek kurultaylarla inşaat sektörünün etkinliğinin ve gücünün artırılması hedefleniyor. Kurultaylar, kentsel dönüşümün daha sağlam zeminde ilerlemesine katkıda bulunacak. Hükümetin büyük önem verdiği, dünyada giderek yaygınlaşan akıllı şehirler konusunun da bu buluşmalarda masaya yatırılması, sektörün gelişim vizyonuna katkı sağlayacak.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN