“Türkiye şantiyeye dönüşecek”

4 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1130 defa okundu.
“Türkiye şantiyeye dönüşecek”

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt “Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak” dedi.

Demokrasi adına başarılı bir seçimin geride kaldığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Sonuçların hepimiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Gündem ekonomiye dönecek

Gündemin yeniden siyasetten ekonomiye döneceğini ifade eden Özyurt, “Yatırım ve istihdamın artacağı, büyümenin hız kazanacağı bir dört yıl başlıyor. Olaya gayrimenkul sektörü açısından bakarsak, ilk etapta kentsel dönüşümün hızlanacağını ve Türkiye’nin adeta bir şantiye görünümüne kavuşacağını rahatlıkla söyleyebilirim” diye konuştu.

Bulunduğu bölgede güvenli bir liman olan Türkiye’nin uluslararası yatırımcıların akınına uğrayacağını dile getiren Tamer Özyurt, “Yabancı yatırımcılar her sektörde olduğu gibi gayrimenkulde de güven endeksli pozisyon alır. Beş aydır ertelenen yabancı talebinin hem siyasi hem de ekonomik istikrarın sağlanmasıyla adeta baraj kapağı açılmış su gibi Türkiye’ye akacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN