Yapı sektörünün büyük buluşması

3 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1245 defa okundu.
Yapı sektörünün büyük buluşması

“28. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA” açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Geçtiğimiz yıllarda %20 büyüyerek 12.000 metre kareye ulaşan alanında, 200’den fazla katılımcı firmanın ürün, hizmet ve teknolojisini 30.000 ziyaretçi ile buluşturan Fuar, yapı sektörünü ortak bir platformda bir araya getiriyor. Sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmelerin sergilendiği 28.Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 4 Ekim’e kadar devam edecek.

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Türk yapı sektörünün en köklü ihtisas fuarlarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim’de 28. kez ziyaretçileri ile buluştu. Fuar, 12.8 milyar dolarlık inşaat harcamasıyla Türkiye genelindeki inşaat harcamalarından %17,3 oranında pay alan Ankara ve bölgesinin, yapı sektöründeki en verimli ticari platformu özelliğini taşıyor.

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türkiye ekonomisinin yükselen değeri yapı sektöründe, yılın en önemli buluşmalarından biri olan bu fuarın, sektörün önemli büyüme alanlarından biri olan bölgedeki ticari ve ekonomik faaliyetlere destek olduğunu belirten Başer, şunları söyledi: “YEM Fuarcılık olarak, 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un ardından Ankara’da düzenlediğimiz 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bölgenin inşaat malzemeleri pazarına yönelik, bu yıl da önemli bir rol üstleniyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild’in öncelikli başarı kriterlerinden biri sektörün ticari potansiyeline sağladığı katkıdır. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’da da temel motivasyonumuz, bir sergi alanı sağlayıcılığının çok ötesinde, hitap ettiğimiz kesimlere profesyonel bir iş ve iş geliştirme platformu sağlayabilmektir. Her zamanki gibi yapı sektörü adına büyük heyecan duyuyoruz.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, YEM Fuarcılık’ın 38 yıllık tecrübesiyle birlikte her yıl daha büyük başarılara imza attığını vurgulayan Başer, “Fuarımız, yapı sektörünün büyümesinde önemli rol oynayan bu bölgede, bu yıl da hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için verimli iş birliklerinin yaratılacağı bir platform olacak. Fuarımız kapsamında yaratılacak yeni iş ve işbirliği olanaklarının öncelikle düzenlendiği bölgeye ve sonrasında ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaya devam edeceğine inanıyoruz”dedi.

Katılımcılara eşsiz iş fırsatları sunan ve ziyaretçiler için de farklı seçenekleri bir arada bulabilecekleri özel bir platform oluşturan Yapı Fuarları – Turkeybuild, sektörün büyümesine paralel olarak, katılımcı ve ziyaretçilerine sağladığı faydayı sürekli arttırarak, tüm yapı sektörü temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor.

Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal veya global firmaların yanı sıra, mesleki platformları, STK’ları, resmi veya yerel yönetim temsilcilerini, akademisyenleri hatta öğrencileri bir araya getirerek, sektöre değer katanların yanında yerini alıyor.

28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, geçtiğimiz yıllarda %20 oranında büyüyerek 12.000 m2‘ye ulaşan, yeni ve modern bir altyapı ve şehir merkezine yakın bir bölgede yer alan yeni fuar alanıyla, katılımcı ve ziyaretçilerine daha verimli bir iş platformu sunuyor. 200’ü aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturan fuar, özellikle kamu yatırımlarında yer alan karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı da sağlıyor.

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, başkent başta olmak üzere, tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor.

www.yapifuari.com.tr

YEM Fuarcılık A.Ş.

YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD 38 yıldır Türk Yapı Sektörü ve Bölgenin En Büyük Buluşmaları

YEM Fuarcılık A.Ş.; ITE Turkey’i oluşturan şirketlerden biri olarak Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul,

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i düzenlemektedir. YEM Fuarcılık 38 yıllık tecrübesini, 17 ülkede 31 ofisle dünya çapında yılda 240 fuar ve konferans düzenleyen, küresel bir ağa sahip ITE Group PLC.’nin sağladığı güçlü küresel ağ ile birleştirerek, fuar katılımcılarına ve sektöre yeni iş fırsatları yaratılmasına katkıda bulunuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Türkiye’nin ve bölgelerinin lider fuarlarını oluşturuyor. Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmayı başarıyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild sektöre yeni ihracat kapıları açıyor, yeni işbirlikleri ve satınalmalar için fırsatlar yaratıyor. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı ortalama 180.000 ziyaretçiyi buluşturuyor. Bu kapsamda ülkedeki en büyük yapı buluşması olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor. YEM Fuarcılık Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği – Türkiye İMSAD üyesidir. Daha fazla bilgi için: www.yapifuari.com.tr

ITE Turkey Hakkında

ITE Turkey, İngiliz fuarcılık devi ITE Group’un Türkiye ofisidir. Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuar organizasyonları düzenleyen ITE Turkey, YEM Fuarcılık, EUF – E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri, Ekin Fuar ve TF Fuarcılık şirketlerinden oluşmaktadır.

Yapı, turizm, kozmetik, gıda, moda, enerji, ambalaj, iş ve inşaat makineleri, raylı sistemler ve lojistik sektörlerinde Türkiye’nin lider fuarlarını düzenleyen ITE Turkey gücünü, Türkiye ve bölgedeki deneyiminin yanı sıra grup şirketleri arasında yer aldığı ITE Group’un küresel ağından alıyor. 17 ülkede 31 ofisi, 1000’i aşkın deneyimli personeliyle dünya çapında yılda 240 fuar ve konferans düzenleyen ITE Group Plc.’nin Türkiye ofisi olan ITE Turkey, fuarcılık sektöründeki güçlü küresel ağını içinde yer aldığı her bir sektöre aktararak, düzenlediği fuarlarda yeni iş, işbirliği ve satınalma fırsatları yaratıyor, bu sektörlerin gelişmesine katkıda bulunuyor. www.ite-turkey.com

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN