İlgi büyük konutlara kayıyor

4 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1128 defa okundu.
İlgi büyük konutlara kayıyor

Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına açılan üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Teknopark İstanbul’unda cazibesini artırdığı Kurtköy’de günlük olarak bulunan kişi sayısı hızla artış gösteriyor. Bu artış da yapım halinde olan metro ve köprü projeleriyle destekleniyor.Kurtköy ve çevresinde sürekli olarak artan iş koşulları nedeniyle İstanbul’un gelişmeye devam eden yeni merkezlerinin başında gelen Kurtköy bölgesinin konut olarak yine gözde olacağı ifade ediliyor.

Konut profili oturuma yönelik

Still markasıyla Kurtköy’de 4 projede 721 konut hayata geçiren ve bölgenin önde gelen yatırımcıları arasında bulunan Yeşilyurt İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, bölgenin gelecekte yıldızının daha da parlayacağına dikkat çekti.Sürekli olarak yeni iş koşullarının yaratılmasının bölgedeki projelerde büyüyen konut büyüklükleri olarak karşılarına çıktığını ifade eden Metin Yeşilyurt, “Daha önce 1+0 ve 1+1 daire tiplerine yönelik oluşan talep şimdi yerini daha geniş konutlara bırakıyor. Bu da bölgenin konut profilinin oturuma yönelik kaydığını gösteriyor” dedi.

Yeşilyurt, ulaşım imkanlarının çeşitlendirilmesiyle birlikte ulusal ve uluslararası markaların merkezlerini taşımaya başladıklarını belirterek, “Kurtköy ve çevresinde gün geçtikçe artan iş olanakları bölgedeki nitelikli ve ihtiyacı cevap veren projelere ilgiyi artıracaktır. Biz de uzun yıllardır bulunduğumuz Kurtköy’deki 721 konutluk portföyümüzü yeni projelerle destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

70 milyon liralık yatırım

70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 199 konutluk Still İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 2 bin 240 metrekare açık, 850 metrekare kapalı sosyal tesis alanı yer alıyor. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Still İstanbul Adoria’nın temeli bu ay atıldı. Aralık 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 291 bin TL’den başlıyor. Still İstanbul Adoria’da firma bünyesinde sıfır faizle konut satışı yapılırken; isteyen yatırımcı peşin ya da banka kredisi kullanarak da ev sahibi olabiliyor.

Yüzde 80’i satıldı

Satış ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Still İstanbul Diamond projesi ise 64 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçiriliyor. Projede, alanları 57 ila 82 metrekare arasında değişen 1+1’ler; 86 ila 119 metrekare arasında değişen açık mutfaklı 2+1’ler; 107 ila 119 metrekare arasında değişen 2+1’ler ve 140 ila 156 metrekare arasında değişen 3+1’ler yer alıyor.Still İstanbul Diamond, 10 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 29 bin metrekare inşaat alanına sahip.

577 metrekare büyüklüğünde sosyal tesis alanının yer aldığı Still İstanbul Diamond projesinde 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konut yer alıyor. Yüzde 85’ i yeşil alana ayrılan projede fiyatlar 283 bin TL’den başlayarak 710 bin TL’ye kadar değişiyor. İnşaatına 2014 yılının Ağustos ayında başlanan projenin, 6 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede satışların yüzde 80’i tamamlandı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN