Cityscape Turkey açıldı

25 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1678 defa okundu.
Cityscape Turkey açıldı

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor.

 

Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

 

Dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli markalarından Cityscape’in, Türkiye’deki ilk fuarı başladı.

 

7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açtığı Cityscape Turkey’i, 60’a yakın ülkeden binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

 

 

Son yıllarda inşaat ve gayrimenkul alanında küresel devler ligine çıkan Türkiye, sektörün en önemli eksikleri arasında gösterilen markalı gayrimenkul organizasyonuna da kavuştu. İlk kez 2002 yılında Dubai’de organize edilen ve bugüne kadar 7 ülke ve 8 şehirde düzenlenen gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel markalarından biri olan Cityscape, Türkiye’ye geldi.

 

Cityscape Turkey, İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 24, 25, 26 Mart’ta açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden binlerce ön kayıt yaptırdı. 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açacağı fuarı, binlerce ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

 

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılar büyük ilgi gösterdi

 

Cityscape Turkey, bireysel yatırımcılara çok kazandırıyor. Cityscape Turkey’e özel ödeme avantajları ve yüzde 20’ye varan indirimler, bireysel yatırımcılara da alırken kazandırıyor. Birçok firma fuardaki standlarda oluşturacakları uygun atmosferle kişiye özel ödeme koşulları sağlayarak cazip fırsatlar yaratıyor. Bazı projeler, peşin alımlarda fuara özel büyük indirimler uyguluyor. Bazı projeler ise Cityscape Turkey’e özel %20’ye varan ekstra indirimler sunuyor. Birçok firma da, projelerini Cityscape Turkey’de ilk kez görücüye çıkarıyor. Cityscape Turkey, ödeme ve indirim avantajlarının yanı sıra yeni lansmanlar ve birçok prestijli projenin bir arada inceleme fırsatı sunması ile de, yerli bireysel yatırımcı ve konut alıcılarının da ilk günden adeta akınına uğradı.

 

Ali Ağaoğlu, “Çok başarılı ve yararlı bir organizasyon”

 

Cityscape Turkey’in, çok başaralı bir organizasyon, başarısını kanıtlamış bir fuar olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Proje geliştiricileri ile yatırımcıları, tüketicilerin buluştuğu en önemli noktalardan biri. Böylesine önemli bir küresel platformun İstanbul’a taşınması, çok önemli bir gelişme. Gerçekten de dünya ölçeğinde, aşağıda yukarı en fazla proje yapılan yerlerden biri İstanbul ve Türkiye. Dolayısıyla Cityscape’in İstanbul ayağının olması çok çok önemli. Onun için biz bu tür organizasyonları sonuna kadar destekliyoruz. Cityscape Turkey’de yeni başlayan Bakırköy Saklı Park projemiz ile yer alıyoruz. Şu ana kadar da çok güzel, çok verimli görüşmeler yapıyoruz” diyerek, Cityscape Turkey’i çok başarılı ve çok yararlı bulduklarını belirtti.

 

Murat Kurum, “Türkiye’de üretilen projelerin dünyaya tanıtımı açısından çok önemli”

 

“Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından Cityscape’in, bu yıl İstanbul’da gerçekleşiyor olması sektörümüz açısından büyük önem taşıyor” yorumunda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Cityscape, dünyanın çeşitli merkezlerinden uluslararası gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaların, Türkiye’de üretilen projeleri tanımaları açısından, sektörümüzün uluslararası arenaya açılımı açısından çok önemli. Bu tür organizasyonları yalnızca birer fuar olarak görmemek gerek. Gayrimenkule yönelik böylesine kapsamlı organizasyonlar, sektörümüzün olduğu kadar ülkemizin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Nitekim bugün ülkemiz, özellikle de İstanbul, uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için önemli bir yatırım merkezi haline gelmiş durumda. Bu başarıda firmalarımızın da katkısı büyük. Fuara katılan ve projeleriyle, vizyonlarıyla, yarattıkları kalite ve güven algısıyla ‘marka şehir İstanbul’ algısına katkı sunan tüm firmalarımızı bir kez daha kutluyorum” dedi.

 

”Türkiye markalı bir gayrimenkul fuarına kavuştu”

 

Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, “Türkiye’de olmaktan çok mutluyuz. Cityscape Turkey’in ilk günü, beklentilerimizin de üzerinde bir ilgi ile geçiyor. Fuarımızın, hem yatırımcılar hem gayrimenkul geliştiriciler, hem bireysel konut alıcıları için çok kazançlı bir organizasyon olmasını diliyoruz” dedi. Cityscape’i Türkiye’ye taşıyan ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen ise “Bu organizasyonla Türkiye gayrimenkul sektörü hak ettiği markalı gayrimenkul fuarına kavuşmuş oldu. Bu başarıya katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu. Yoğun ve itinalı bir hazırlık sürecinin ardından Cityscape Turkey’in kapılarını açtığını belirten Sezen, “Cityscape Turkey’in ilk gününde hem yabancı yatırımcılar hem de katılımcı markalardan aldığımız takdirler, hem de yerli bireysel yatırımcı ve konut alıcılarının da gösterdiği yoğun ilgi, tüm bu çabamızı büyük bir memnuniyete dönüştürdü. Bugüne kadar hep yurtdışındaki organizasyonlara katılan Türkiye gayrimenkul sektörünü, ilk kez kendi evinde uluslararası podyuma taşımak, bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu” şeklinde konuştu.

24 Mart’ta kapılarını açan Cityscape Turkey 25, 26 Mart günlerinde Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında gezilebilecek. Organizasyon, Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bir tasarımla ‘tek giriş ve tek çıkış ve tek rota’ olarak planlandı. Bu sayede fuarın kapısından giren her ziyaretçi tüm stantları görme imkanına kavuşacak.

 

 

 

FUARA ÖZEL BAZI İNDİRİMLER ve KAMPANYALAR:

 

Eston Şehir Mahallem : % 15 indirim

Ege Yapı : % 10 + 5 indirim

Ofton : % 13 indirim

Mirage, Marka ve Exen projeleri : %10 + %10 indirim

Delta Deluxe : % 10 + 10 indirim

TGP – Grand Tower ve Luxury Residence : % 5 indirim

 

Dipsar Residence : % 5

Selamiçeşme Pınar Residence : % 5

Kent Residence : % 5

Mutlu Residence Projeleri : % 5

KÖY/ Zekeriyaköy : % 0,32 faiz

DKY KARTAL, DKY Sahil ve DKY ON : Yüzde 10 peşin öde gerisini taşın öde

Atakoy Residence Hyatt Regency : %5 indirim

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN