Açılış tarihi belli oldu!

7 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
875 defa okundu.
Açılış tarihi belli oldu!

Türkiye’nin en yenisi Vodafone Arena stadına ilişkin açılış tarihi belli oldu. İlk maç ise Bursaspor’la oynanacak. Beşiktaşlı milyonlarca taraftarın açılışını büyük bir heyecanla beklediği Vodafone Arena stadyumu açılış tarihi belirlendi.

Siyah beyazlı kulübün efsane Başkanlarından Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan’da açılışı gerçekleştirilecek olan Vodafone Arena’da ilk maç Bursaspor’la oynanacak. Yapımı halen büyük bir hızla devam eden Vodafone Arena stadı çatı kapatma işleri sürüyor.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışında en büyük favorilerden biri olarak gösterilen Beşiktaş’ta milyonlarca taraftarın sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşıldı. Vodafone Arena Beşiktaş stadının açılış tarihi de açıklandı. Efsane başkan Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan salı günü Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanırken, Siyah-Beyazlılar, ilk maçını da 9 Nisan’da Bursaspor ile yapacak. 2013’ün yaz aylarında yıkılan ve Kasım 2013’te yeniden inşaa çalışmalarına başlanan Arena’nın açılışı, üst üste yaşanan aksaklıklar sebebiyle uzun bir süreli ertelemeye maruz kalsa da Başkan Fikret Orman, perşembe günü stadın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşacağı ifade edildi.

Buzlar eriyecek

Stat açılışında Bursaspor’un tercih edilmesi, iki takım arasındaki buzların da erimesine vesile olacak. Geçtiğimiz yıllarda iki takım arasında oynanan maçların öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle ceza alan kulüpler, Vodafone Arena’nın açılış maçında barış tohumları ekecek. Karşılaşmaya Bursasporlu taraftarların da gelmesi bekleniyor. İki taraf Fair-Play mesajı vermeyi amaçlıyor. Açılışa ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu katılacak.

 

Kaynak: Fanatik

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN