Koleksiyon’a “Yılın Global Markası” Ödülü

23 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2147 defa okundu.
Koleksiyon’a “Yılın Global Markası” Ödülü

Koleksiyon, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından verilen ‘Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nde “Yılın Global Markası” olarak seçildi.

Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri her yıl “Management Study with Executives” (MSE) iş dünyası, yöneticilik ve liderlik konferansı dahilinde üyeler ve mezunlar arasında yapılan anketler sonucunda belirleniyor. Hem birey hem de kurum özelinde çeşitli kategorilerde verilen ödüller her yıl iş dünyasını önemli isimlerini bir araya getiriyor. Bu seneki kategorilerden “Yılın Global Markası” ödülünün sahibi ise Koleksiyon oldu.

21 Kasım Cumartesi akşamı Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödülü Koleksiyon adına Koleksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan takdim aldı. Böyle önemli bir ödüle layık görülmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Malhan “Şu an 24 ülkede faaliyetimiz var. 2030 yılında toplam 80 ülkede faaliyet göstermeyi ve bu pazarlarda tanınan bir marka olmayı hedefliyoruz. Türkiye’de sahip olduğumuz konumu yaygınlaştırmayı istiyoruz. Bu kapsamda ciddi yatırımlarımız var, bunların hissediliyor olması bizleri mutlu ediyor.” şeklinde görüş belirtti.

Tarihe ve kültüre tekrar bakarak bilgiye, biçimlere, renklere dokunmak; erdemlere, anlamlara hitap etmek ve mükemmeli aramak üzere yola çıkmış bir marka olan Koleksiyon hem Türkiye hem de Amerika, Almanya, İngiltere, Azerbaycan, Rusya gibi 20’yi aşkın ülkede faaliyet gösteriyor. Çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde ülkemizde ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon ürünlerine yer veriyor. Markanın ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurguları farklı coğrafyalara ulaşıyor.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN