Dedeman kalitesiyle kar tatili!

23 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1000 defa okundu.
Dedeman kalitesiyle kar tatili!

Türkiye’nin ünlü kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de hizmet veren Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge

1 Aralık’ta sezonu açıyor.

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, kayak severlerin yıl boyunca beklediği tatili unutulmaz kılmayı amaçlıyor. Nefes kesici Erzurum ve Palandöken manzarasına sahip Dedeman,1 Aralık’ta sezonu cazip fırsatlar sunan özel paketlerle açıyor. 01 – 26 Aralık 2015 ve 04 – 22 Ocak 2016 tarihlerinde geçerli olacak paketlerde; kayak veya snowboard malzemeleri ve grup kayak dersleri bulunuyor.

Farklı kış sporları ve eğlence Dedeman’da!

Kayak tatili için Dedeman’ı tercih edenler arasında aynı kayak seviyesindeki misafirlerle gruplar oluşturuluyor ve ücretsiz grup dersleri veriliyor. Ayrıca kayak için malzeme bekleme sorununa da çözüm geliştirilen Dedeman’da; rezervasyon sırasında veya sonrasında misafirlerden alınan bilgiler doğrultusunda (ayakkabı numarası, boy, kilo), kayak malzemeleri misafirler otele girdiğinde hazır ediliyor.

Misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge otelleri, Half-Pipe ve Slopetsyle parkurlarında her yaş grubundan kayakçılara keyifli bir kış tatili imkanı sağlıyor. Buz Hokeyi, Buz Pateni ve Curling salonları da dileyenlere kayak sporunun yanı sıra farklı kış sporlarını da deneme fırsatı buluyor.

01 Aralık – 26 Aralık tarihlerini içeren paket fiyatı 225 TL’den; 04 Ocak – 22 Ocak tarihlerini kapsayan paket fiyatı ise 275 TL’den başlarken paket içerisinde kayak, kayak ayakkabısı, batonlar ve günlük bir saat grup kayak dersi bulunuyor.

Dedeman Palandöken Hakkında:

Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Dedeman Palandöken, bölgedeki kış turizmi potansiyeli doğrultusunda birçok yeniliğiyle misafirlerini ağırlıyor. Dedeman Palandöken, 174 Standart odası,12 Deluxe ve 1 Suit odası, Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerinden oluşan menüsü ve zengin şarap seçenekleri ile de misafirlerine farklı bir atmosfer sunmaya devam ediyor. Amatör ve profesyonel kayakçıların özellikle tercih ettiği Dedeman Palandöken farklı uzunlukta 7 Lift ve 1 gondolun yanı sıra Yeni kayak merkezi Konaklı Bölgesi liftlerini de misafirlerine ücretsiz sunmaktadır.

Dedeman Palandöken Ski Lodge Hakkında:

“Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni zirveye taşıyan Dedeman Palandöken Ski Lodge Oteli, 2005 yılında kayak severlerin hizmetine açıldı. Doğu Anadolu Bölgesi’nin ve Erzurum’un izlerini taşıyan dekorasyonuyla dikkat çeken otel 27 sigara içilmeyen oda, 48 standart oda, 4 Corner, 2 Deluxe ve 12 Junior Suit oda olmak üzere toplam 66 odası ile hizmet veriyor. Palandöken’in eşsiz manzarasına yıl boyunca eşlik edebileceğiniz Dedeman Palandöken Ski Lodge ana restoranının yanı sıra kafe ve bar, toplantı ve ziyafetler için balo salonu, sauna, masaj, fitness center, farklı uzunlukta 7 lift, kayak pistleri ile kayak kiralama ve kayak dersleri gibi birçok hizmeti de bir araya getiriyor. Şehir merkezine 2 km. uzaklıkta olan Dedeman Palandöken Ski Lodge, havaalanına 14 ve otogara ise, sadece 7 km. uzaklıkta.

Dedeman Hotels & Resorts International Hakkında:

1966 yılında turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu; İstanbul, Kapadokya, Palandöken, Rize, Palandöken Ski Lodge, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Zonguldak, Park Denizli, Park Gaziantep, Erbil, Bostancı ve Oskemen Tavros otellerinde misafirlerine, bulundukları şehrin en güzel bölgelerindeki otelleri, profesyonel çalışanları, geniş hizmet yelpazesi ve Dedeman’a özgü benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veriyor.

Dedeman Grubu ayrıca Nisan 2012’de hizmete açılan Park Dedeman Denizli ile ikinci otel markasını geliştiren Türkiye’nin ilk otel zinciri olma unvanını kazanmıştır. Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciridir. Grup, 2015 yılında ilk olarak Park Dedeman Izmailovo Moskova’yı, ardından Haziran 2015’te Park Dedeman Levent’i açmış ve Dedeman Grubu’nun toplam otel sayısı 16’ya ulaşmıştır.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN