18. Skalite ‘Turizm’de Kalite Ödülleri’ Jüri Üyeleri Buluştu

17 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1159 defa okundu.
18. Skalite ‘Turizm’de Kalite Ödülleri’  Jüri Üyeleri Buluştu

Türk turizmine yapılan katkıyı artırmak üzere düzenlenen 18. Skalite ‘Turizmde Kalite Ödülleri’nin jüri toplantısı 13 Kasım Cuma günü Topaz Restoran’da yapıldı

Skalite Ödüllerine aday çalışmaların oylama sürecinin başlangıç vuruşu olan jüri bilgilendirme toplantısı, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar, As Başkanı Bahar Birinci ve Skal International İstanbul Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde düzenlendi.

Başkanlığını 2008-2009 dönemi Skal International Dünya Başkanı; Universal Turizm Genel Direktörü ve de Skalite’nin yaratıcısı Hülya Aslantaş‘ın üstlendiği Skalite Jürisinde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve İstanbul Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr.Nüzhet Kahraman, Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Melis Aygen, İZ TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Nedret Apaydınve MNG Airlines Pazarlama Direktörü Emir Akın yer alıyor.

Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar, toplantıda, Türk turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri Skalite Ödülleri’nde oylama süreci ile ilgili bilgi verdi. Solaklar, “Turizmde kaliteye yapılan yatırımı ödüllendirerek özendirmek ve böylelikle Türk turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz ödül törenimizin 18’incisini düzenlemekten büyük onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi. Solaklar, jüri üyelerine değerli vakitlerini turizmde kalite için ayırmaları sebebiyle teşekkürlerini belirtti.

Oylama Süreci

16 Kasım’da sona eren başvuru sürecinin ardından oylama, elektronik ortamda yapılıyor. Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilecek ödül töreninin oylaması, Türkiye’de bulunan 17 Skal Kulübü’nün tüm üyeleri ve 7 kişiden oluşan bağımsız jüri üyeleri tarafından yapılacak. Oylamada toplam oyların yüzde 30’u jürinin ağırlığı ve toplam oy sayısının yüzde 70’i ise 17 Skal Kulübü’nün tüm üyelerinin ağırlığı şeklinde olacak.

16 Kasım tarihinde başlayacak oylamalar, 7 Aralık mesai saati sonuna kadar devam edecek. Oylamalar, jüri üyelerine verilecek özel şifrelerle www.skalite.com.tr internet sitesindeki sistem üzerinden yapılacak.

Skalite ‘Turizm’de Kalite’ Ödül Töreni, 19 Aralık 2015, Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Skal hakkında:

Turizm sektörünün tüm branşlarını çatısı altında toplayan 89 ülkede yapılanmasıyla en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International’a bağlı, 1956 yılında kurulmuş olan Skal International İstanbul Kulübü, bugün 320 üyesi ve hayata geçirmiş olduğu projeleri ile dünyanın en büyük Skal kulübü konumundadır. Türkiye’de Skal Kulüpleri; Alanya, Ankara, Antalya, Bodrum, Bursa, Çukurova, Eskişehir, Fethiye, İstanbul, İzmir, Kapadokya, Kuşadası, Konya, Karadeniz, Marmara, Marmaris, Çanakkale’de bulunuyor. Detaylı bilgi için: www.skalistanbul.com

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN