Bosphorus Terrace Restaurant konsept geceleriyle kışa lezzet katıyor

13 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1255 defa okundu.
Bosphorus Terrace Restaurant konsept geceleriyle kışa lezzet katıyor

Hilton İstanbul Bosphorus, iki farklı ziyafet konseptiyle şehir hayatını renklendiriyor. Boshporus Terrace Restaurant’ın ev sahipliği yaptığı Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri, konuklara sınırsız lezzet ve keyif vaat ediyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, ev sahipliği yaptığı konsept gecelerle kış aylarında da lezzet tutkunları için çekim merkezi olmayı sürdürüyor.

Bosphorus Terrace Restaurant’ta her hafta düzenlenen Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri’nde Executive Şef Andreas Scheuregger’in imzasını taşıyan lezzetler, konuklar-ı bekliyor.

60. yılını kutlayan otelin bir İstanbul klasiği haline gelen Geleneksel Balık Geceleri, bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Bosphorus Terrace Restaurant, her cuma balık lokantası atmosferine bürünüyor, en sevilen balık ve meze çeşitleri açık büfede konukların beğenisine sunuluyor. Misafirler seçtikleri balıkları tercih ettikleri şekilde de pişirtebiliyor.

19:00 – 23:30 saatleri arasında fasıl eşliğinde düzenlenen Geleneksel Balık Geceleri’nde sınırsız içki dahil açık büfe balık ziyafetinin kişi başı fiyatı 175 TL.

YÖRESEL LEZZETLER EŞLİĞİNDE İTALYAN ESİNTİSİ

Bosphorus Terrace Restaurant, bu yıl ilk kez düzenlediği İtalyan Geceleri ile deİstanbul’un gece hayatını tatlandırıyor. Her çarşamba, 19:00 – 23:30 saatlerinde düzenlenen gecelerde, İtalyan mutfağının en seçkin ürünleri, yöreye özgü şaraplar eşliğinde sunuluyor. İtalyan restoranı konseptiyle süslenen Bosphorus Terrace’ta açık büfe lezzetler ile sınırsız İtalyan şarabının kişi başı fiyatı ise 175 TL.

Bosphorus Terrace Restaurant’ta rezervasyon için 0212/3156000/8446 dahili telefonu arayabilirsiniz.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN