“10 yıldır Cevahir’i hiç böyle görmemiştiniz”

7 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
560 defa okundu.
“10 yıldır Cevahir’i hiç böyle görmemiştiniz”

Eğlenceli ve sıra dışı etkinliklerle fark yaratmaya devam eden Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 10. yılına özel Rollercoaster ile ziyaretçilerini “Altın Yolculuğa” çıkarıyor.

Cevahir Alışveriş Merkezi, 10 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında Rollercoaster ile çıkacakları yolculukta, ziyaretçilerine “10 yıldır Cevahir’i hiç böyle görmemiştim” dedirtecek benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Katılımcılar, 1. kat orta alanda kurulu olan araca oturup sanal gerçeklik gözlüklerini taktıktan sonra, kendilerini bir Rollercoaster içinde bulacak ve Cevahir’de benzersiz yolculuğa başlayacaklar. Aynı zamanda bir oyun deneyimi de sunan bu yolculuk sonunda, Cevahir’e “Altın Yolculuk” yapan ziyaretçilere bu deneyimlerinin fotoğrafları hediye edilecek.

Benzersiz Yolculuğu, Takipçileriniz ile Paylaşın!

Cevahir AVM, ziyaretçilerinin yolculuk sırasındaki deneyimlerini video olarak kaydederek Facebook sayfasında yayınlayacak. Buradan videolarına ulaşabilecek katılımcılar, kendi sosyal medya hesaplarından da bu benzersiz yolculuğu takipçileri ile paylaşma olanağına sahip olacaklar.

İstanbul Cevahir; 200’den fazla mağazası, Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile 10. yılında da alışveriş ve sosyal hayatın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam edecek!

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN