Kale Betonart, mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor

13 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2427 defa okundu.
Kale Betonart, mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor. 

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim bünyesinde faaliyet gösteren Kale, boya ve sıva alanında ürettiği yenilikçi ürünleriyle, tüketiciler ve profesyoneller için kapsamlı çözümler sunuyor. Kale’nin Türkiye’de ilk kez geliştirdiği brüt beton görünümlü, kullanıma hazır sıva Betonart, modern mekanlar için vazgeçilmez bir seçenek haline geliyor.

Farklı cepheler için estetik ve uzun ömürlü çözüm
Kullanıma hazır olarak kova ambalajlarda satışa sunulan Betonart, başka hiçbir katkı malzemesine ihtiyaç duyulmadan, mala ile kolayca uygulanabiliyor ve mekanları estetik bir brüt beton görünümüne kavuşturuyor. İç ve dış cephelerde kullanıma uygun olan Betonart, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yüzeylerin yanı sıra alçı sıva, alçıpan, sabitlenmiş kontrplak ve eski boyalı yüzeylere uygulanabiliyor.

Mala ile desen verilen, dekoratif, hazır renkli bir sıva olan Betonart, nefes alan, alkali ve suya dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. Dışarıdan içeriye su geçirmediği gibi, içerideki nemi dışarıya atabilme özelliği ile binaların nefes almasını sağlayan Betonart, çimento içermediği için uygulama sırasında ve sonrasında da tozuma gibi bir problem oluşturmuyor.

Mükemmel uyumlu dekorasyon malzemesi
Bugüne kadar bir yapı malzemesi olarak kullanılan brüt beton, Betonart ile mimarlar başta olmak üzere profesyoneller için özel bir dekorasyon malzemesine dönüşüyor. Brüt betonun kattığı doğal görünüm sayesinde özellikle ahşap, cam ve metal gibi unsurlar ile mükemmel bir uyum sağlayan Betonart, çelik konstrüksiyonu çıplak bırakılmış yapılar için vazgeçilmez bir dekoratif malzeme özelliğine sahip.

Ekonomik, kolay uygulanabilir ve çevre dostu
Sektörde bir ilk olan Betonart, uygulandığı ortama kattığı dinamizm ile kurallara bağlı kalmadan mekanın özgün yapısını korurken, yılın moda trendine estetik bir katkı sağlıyor. Betonart, ekonomik ve kolay uygulanabilir olmasının yanı sıra su bazlı yapısı ile insan ve çevre sağlığına dost bir ürün olarak öne çıkıyor.

Mekanlarda doğal ve estetik atmosfer
Betonart
, mimarlar ve tasarımcılar için olduğu kadar mekanlarında farklılık arayanlar için de estetik ve yenilikçi bir çözüm sunuyor. Dekoratif kaplamanın en doğal duruşu ile öze dönüşü simgeleyen Betonart, sadece mağaza, restoran, sanat galerisi ve ofisler değil aynı zamanda stil sahibi lüks evlere kadar pek çok mekanda kullanılabiliyor. Betonart, kullanıldığı mekanlarda, brüt beton görünümü ile malzemeyi kendi kimliğinin dışına çıkararak, dokunma ve ulaşma isteği yaratan, doğal, estetik bir atmosfere büründürüyor. Brüt beton görünümünün aksine betondan çok daha hafif olan Betonart, UV ışınlarına dayanıklı farklı renk alternatifleri ile sektöre yepyeni bir soluk getiriyor.

‘Betonart Fresh’ ile mekanlarda kötü kokulara son
Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen Betonart Fresh ise Betonart’ın sahip olduğu dekoratif özelliklerin yanı sıra, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor. Ortamın nem dengesini sağlayıp içerideki nemi dışarıya atabilme kabiliyetiyle yapılara nefes aldıran Betonart Fresh, başka hiçbir katkı malzemesine ihtiyaç duyulmadan, mala ile kolayca uygulanabiliyor. Akrilik emülsiyon esaslı Betonart Fresh, çimento içermediği için uygulama sırasında ve sonrasında da tozuma gibi bir problem oluşturmuyor. Betonart Fresh, ekonomik ve kolay uygulanabilir olmasının yanı sıra, solvent içermeyen su bazlı yapısı ile insan ve çevre sağlığına dost bir ürün olarak öne çıkıyor.

www.kalekim.com.tr

Kalekim Hakkında
Kalekim A.Ş., yapı kimyasalları alanında üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye’de birinci, Avrupa’da ise 5’inci şirket konumundadır. Yurtiçinde İstanbul, Isparta, Mersin, Yozgat, Erzurum ve Mardin tesislerinde üretimini sürdüren Kalekim, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biridir. Kurulduğu 1973’ten bu yana seramik yapıştırıcısından su yalıtım çözümlerine, ısı yalıtımından boyaya, endüstriyel zemin çözümlerinden derz dolgu malzemelerine kadar geniş yelpazede üretim yapan Kalekim, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda öncülüğünü sürdürmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:
GTC İletişim Danışmanlığı -0212 231 00 43
Kardelen Aydın – kardelen.aydin@gtc.com.tr
Berrin Gürsoy – berrin.gursoy@gtc.com.tr

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN