İstanbul’u Tacına Kavuşturan Kraliçeli Reklam Filmi!

29 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1827 defa okundu.
İstanbul’u Tacına Kavuşturan Kraliçeli Reklam Filmi!

Sinpaş GYO’nun İstanbul’u taçlandıracak yeni projesi Queen Central Park Bomonti için çektiği reklam filmi, televizyonlardan önce emlak portallarında yayınlanacak.

İstanbul’u Tacına Kavuşturan Kraliçeli Reklam Filmi

Queen Central Park Bomonti’nin lansmanı için reklam yüzü seçilen ve kraliçeye tıpatıp benzerliğiyle fenomene dönüşen ünlü oyuncu Mary Reynolds’ın rol aldığı reklam filmi, projenin sunduğu özellikler kadar dikkat çekti. Sempatik tavırları ile İstanbulluların sevgisini kazanan Mary Reynolds’ın tiyatral gücü ile renk bulan reklam filminin çekimleri iki gün sürdü.

Reklam filminin çekimleri için İstanbul’a ilk kez gelen ünlü oyuncu sık sık şehre duyduğu hayranlığı dile getirdi. Kapalıçarşı, Nişantaşı ve Galata Kulesi’ni gezen Reynolds “İstanbul hep görmek istediğim şehirler arasındaydı. Bu büyülü şehrin yeni simgesi olacak Queen Central Park Bomonti için İstanbul’a gelmiş olmak, benim için büyük bir şans” dedi.

Nişantaşı’nda kurşun askerlerle kırmızı halıda yürüyen Reynolds’ı gören İstanbullular şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yürüyüşü ve mimikleri ile kraliçeye benzerliğiyle şaşırtan Reynolds, Queen Central Park’ın reklam filmi çekimlerine özel kostümler ve film için özel olarak tasarlanan aksesuarlarla katıldı. 83 yaşındaki oyuncu, esprili tavırları ile görenleri kendine hayran bıraktı.

Kraliçelere layık bir yaşam için premium himetler sunan Queen Central Park’tan etkilendiğini dile getiren Amerikalı oyuncu, reklam filminde projenin kendi ülkesinde yapılmasını isteyen esprili cümleler kullanıyor.

Mary Reynolds, Cityscape Turkey 2016 fuarına da özel kraliçe kostümü ile damga vurdu. Kendisini kraliçe sanarak fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçilere karşı sempatik tavırlarıyla hayranlık uyandıran oyuncu fuarın ilgi odağı haline geldi.

Kraliçeleri Bile Kıskandıracak Bir Proje

Türkiye’nin ilk “HIGHLIFE temalı” evleriyle kraliçeleri bile kıskandıracak bir yaşamın kapılarını aralayan Queen Central Park projesi, asırlık bir geçmişle göz kamaştıran bir geleceğin birleştiği yerde, İstanbul’un kalbi Bomonti’de yükseliyor.

Taçlı mimarisi, geniş ve ferah balkonlu evleri, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “HIGHLIFE” temalı evleri ile Queen Central Park, şehrin nabzını tutan ve her geçen gün değer kazanan en merkezi semti Bomonti’de, yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı sunuyor. Yüksek güvenlik anlayışı ile konfor standartlarınızı yeniden tanımlayarak ayrıcalıklı hizmetler sunan ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evlerine imza atan Queen Central Park, Eylül 2018’de teslim edilecek.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN