Voldan ile Avrupa’yı Eviniz Yapın!

25 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
937 defa okundu.
Voldan ile Avrupa’yı Eviniz Yapın!

Voldan Yatırım ile Avrupa’da da bir evinizin olması artık hayal değil…

 

Macar hükümeti tarafından lisanslı ve onaylı oturma izni veren tek firma olan Voldan, size Avrupa’da yaşam özgürlüğü sunuyor. ‘Voldan Investment’ ile Avrupa’nın size sunacağı imkanlardan yararlanmak artık çok kolay, hızlı ve güvenli.

Avrupa’daki 26 ülkenin kapıları sizlere açılıyor…
Voldan, sağladığı Macaristan oturma izni ile beraber tüm ailenizi kapsayan ve bütün Avrupa’da ömür boyu geçerli olan en avantajlı yatırım programını sunuyor. Size sağlanacak oturma izni ile siz, eşiniz, 17 yaş altı çocuklarınız ve önceki evliliğinizden olan 17 yaş altı çocuklarınız Schengen bölgesinde yer alan ülkelerden herhangi bir sınırlama olmadan faydalanabilirsiniz. Berlin’de iş; Roma’da üniversite; Toskana’da hak edilen emekliliği geçirmek… Bunların hepsi bu oturma izni ile mümkün.

Hızlı süreç ile hayalleriniz hemen gerçek oluyor…
Voldan Investment aracılığı ile Macaristan oturma izninizi almak oldukça hızlı. 4 ila 6 haftalık süreç içerisinde geçici oturma izninizi temin ettikten sonra, 9 ay gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde kalıcı oturma izninize sahip oluyorsunuz. Macar hükümeti kurumlarından birine gerekli evrakları teslim ederek sürecinizi başlatabilirsiniz. Tüm aşamalarda size destek olmak adına Voldan Investment ve profesyonel ekibi her zaman yanınızda olacak.

Uluslararası standartlı güvenli süreç
Macaristan’a gitmeden gerçekleştirebileceğiniz süreçte tüm finansal işlemlerinizi uluslararası avukatlık şirketi CMS ve Türkiye’deki ofisleri Yediemin Avukatlık Bürosu aracılığı ile uluslararası havuz hesaplar güvencesi altında tamamlayabiliyorsunuz. Prosedürün başında Macaristan devlet tahviline yatıracağınız 300.000 € beş yılın sonunda geri ödeniyor. Bir kereye mahsus ödenen 60.000 € ise hukuki, yönetim ve mali ücretleri karşılama bedeli olarak alınıyor.

Avrupa’yı ikinci eviniz yapın…
Avrupa’nın sunacağı harikulade manzaralar, yüksek yaşam seviyesi, refah düzeyi, muazzam mimariler, büyüleyici bir tarih, açık hava serüvenleri, zengin mutfak ve çocuklarınız için iyi bir eğitim şansından mahrum kalmak istemiyorsanız, binlerce kişi gibi siz de başvurunuzu yapın.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN