Dap Yapı çareyi faizleri 0’a indirmekle aldı!

25 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
942 defa okundu.
Dap Yapı çareyi faizleri 0’a indirmekle aldı!

Ekonomideki sıkıntılar emlak sektörünü de vurdu. İnşaat firmaları son çare olarak vadeleri uzatıp faizi 0’a indirdi…

Dap Yapı imzasını taşıyan  Adam Kule  projesinde 13 Mart’a kadar 50 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Adam Kule projesinde yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslimde ödeniyor. Kalan konut bedeli 50 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor.

Dap Adam Kule projesi İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yükseliyor. Adam Kule Maltepe projesi 254 rezidans ve 88 home ofis yer alıyor. Adam Kule projesi Aralık 2017’de teslim ediliyor.

Adam Kule Maltepe’de stüdyo ve 1+1 daire tiplerine yer veriliyor. 27 katlı tek kule olarak tasarlanan Dap Adam Kule projesinin ilk sekiz katında home ofisler yer alıyor.

3 bin metrekare alanda yükselen Adam Kule Maltepe’de konutların alanları 46 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Adam Kule’de stüdyolar 446 bin lira, 1+1’ler 776 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

 

Sıfır faiz uygulaması:

Satıcılar 24 aydan 60 aya kadar sıfır faiz seçeneğini sunabiliyorlar. Ancak farklı peşinat uygulamasına göre sıfır faizin vadesi değişiyor. Satın alınan konut için peşin ödenen tutarın yüzdesi  arttıkça  kredi kullanılacak bakiye azalıyor. Kredi kullanılacak bakiye azaldıkça da “sıfır faiz” le kullandırılan kredinin vadesi uzuyor. Örneğin konut değerinin yüzde 75’ine 24 ay, yüzde 60’ına 36 ay, yüzde 50’sine 48 ay ve yüzde 40’ına 60 ay için “sıfır faiz”li kredi kullandırılıyor. Böylece alıcının finansman maliyeti düşürülerek nominal fiyatlar yukarıda tutulmaya çalışılıyor

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN