Vadisehir’de bahar fırsatı

9 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
831 defa okundu.
Vadisehir’de bahar fırsatı

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor.

5.000 yataklı Şehir hastanesi, Metro istasyonu ve 1,5 milyon metrekarelik devasa şehir parkının yanı başında yükselen proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Başakşehir’in en değerli ve merkezi noktasında yer alan sağlık, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu devlet yatırımlarına komşu olan Vadişehir, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercih ettiği proje olarak öne çıkıyor.

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, 10 bin konuta ulaşması beklenen yeni etaplarla Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturuyor.

Bölgenin vadisinde Vadişehir markalı yaşam standartları yüksek projeler geliştiren Ortak Girişim, yeni halkalarla İstanbul’un yeni yaşam merkezi oluşturacak.

AİLE KONSEPTLİ MODERN LÜKS DAİRELER

Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede sınırlı saydaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor.
2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların yer aldığı Vadişehir’de dairelerin metrekaresi 4200 TL’den başlangıç gösteriyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN