Gaziosmanpaşa’yı Maslak’a bağlayan dev proje!

25 Ocak 2016
1 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1052 defa okundu.
Gaziosmanpaşa’yı Maslak’a bağlayan dev proje!
TİK&AKIN, ENGA VE YİMTA İNŞAAT ortaklığı tarafından kurulan Essenora A.Ş. dev konut projesiyle Gaziosmanpaşa’ya yeni bir estetik değer katıyor.

Haziran 2016 teslim tarihiyle duyurulan Essenora sunduğu sosyal imkanlar ve avantajlı fiyatları ile beyaz yakalıların en çok tercih ettiği proje oldu.

10 Dakikada Maslak

Essenora Projesi, Gaziosmanpaşa’nın coğrafi konumu ve sağlam zemin etüd raporları avantajları ile yatırımcılar için değerli ve kazançlı bir proje olmuştur. Her geçen gün gelişimine değer katan Gaziosmanpaşa; 1960’lı yıllardan itibaren sanayinin Rami ve Eyüp’e kaymasıyla büyük bir ivme kazanarak İstanbul’un en gözde yaşam alanlarından biri haline gelmektedir.Gaziosmanpaşa Küçükköy’de 160 Milyon Lira yatırım ile gerçekleştirilen Essenora Projesi, Tem Otoyolu aracılığıyla ilçeyi Maslak aksına 10 dakikada bağlayan dev proje olma özelliği gösteriyor.  Ulaşım kolaylıkları ve yakınlık avantajları ile diğer projelerden ayrılan Essenoraşimdiden iş merkezlerinin yoğun olduğu Maslak’ta çalışan beyaz yakalılar için cazibe noktası haline geldi.

 

 

Beyaz Yakalıları Gaziosmanpaşalı Yapan Proje…

İstanbul ‘un en önemli ve kalabalık iş merkezi olan Maslak ve civarında konut fiyatları baz alındığında Essanora projesinin bir diğer önem avantajı m2 birim fiyatı. Bugün Maslak ve civarındaki konutların m2 birim fiyatları 10.000 TL +  olarak lanse edilmekte, Essenora Projesi 3.500 TL’den başlayan m2 birim fiyatı ile bugün İstanbul’un en uygun maliyetli projesidir.Maslak’taki konut fiyatları, yaşam alanından çok iş merkezlerinin yoğunluğu göz önüne alındığında Essenora Projesi sunduğu imkanlarla diğer projeleri geride bırakıyor.

6 adet kule bloklu, arazi fiziki koşullarını destekleyen 5 adet teraslı bloklu, rezidans standartlarında 1+1; 2+1; 3+1 ve 4+1 daireler ve bahçeli teras villa alternatiflerinden oluşan toplam 758 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi olan Essenora, 60 dönüm şehir parkının hemen yanı başında 21 dönümlük bir alana çağdaş ve modern şehircilik anlayışı ile yayılarak Türkiye’nin sayılı projelerinden biri oldu. 397 binTL den başlayan konut fiyatları ve sunulan imkanlarla ve lokasyonuyla dikkat çeken Essenora Projesi’nde konutların %65’i satılmış durumda.

 

İstanbul’da Şehir İçinde Müstakil Hayat…”

Essenora’da göze çarpan en önemli detay ise Gaziosmanpaşa’ya kattığı yeni vizyon ve şehrin merkezinde sunduğu müstakil yaşam standartları. Site içerisinde 12 ticari ünite, 1 market, mini spor salonları, çocuk oyun alanları, Fitness Centerlar, sauna, türk hamamı, buhar odası, kapalı otopark, açık ve kapalı iki yüzme havuzu, cafe ve restaurantlar bulunmaktadır. Sakinlerine sunduğu imkanlarla 800 kişiye iş istihdamı da sağlanacağı projenin önem arz eden diğer bir unsurudur.

Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Jeoloji Mühendisi Oktay Öz  “2012 yılında Türkiye genelinde 7 milyon konutu kapsayan bir kentsel dönüşüm projesi başlatıldı. Bundan ivme kazanan en önemli şehir ise, gerek no name konut yapan firma sahipleri gerek aldığı göçlerin sonucu çarpık kentleşmenin en çok görüldüğü İstanbul oldu. Bu noktada bizler ‘Önce İnsan’ ilkesinden yola çıkarak projedeki en önemli unsuru şehrin içerisinde ama aynı zamanda hizmet ve imkanları ile şehrin karmaşasından alabildiğine uzak olarak belirledik.Gaziosmanpaşa, jeolojik yapısı gereğiyle güvenli bir zemine sahiptir. Bizler de projenin her aşamasında aktif rol alarak, amacımızın mega kent İstanbul’a yakışan bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek olduğumuzu kanıtladık. Başarılı bir proje yaptığımızı gelen aramalardan, formlardan ve satış rakamlarımızdan da teyit etmiş olduk.” şeklinde aktardı.

Rakamlarla Essenora: Gaziosmanpaşa’nın yenilenen yüzüne örnek bir projedir.Gaziosmanpaşa Küçükköy’de 160 milyon TL yatırım ile gerçekleştirmektedir.

758 daire, 12 ticari ünite, 1 market, mini spor salonları, çocuk oyun alanları, Fitness Centerlar, sauna, buhar odası, kapalı otopark, iki yüzme havuzu, cafe ve restaurantlar. 397 binden başlayan fiyatları ve Peşinatsız, Kredisiz, Faizsiz, Kefilsiz ödeme olanakları ile şehrin merkezinde müstakil hayat arzulayan tüm yatırımcıların gözde projesidir. 60 dönümlük şehir parkının yanında yükselen proje şehrin içinde müstakil bir yaşam sunuyor.

Her daim güneşi gören 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, özel bahçeli teras villaları ile her bütçeye ve zevke hitap eden örnek konsept projedir. Projede m2 birim fiyatları 3.500 TL’den başlıyor.

Toplam 21 dönümlük alanda yükselen Türkiye’nin ilk ruhsatı alınan dev projesidir.Proje Haziran 2016 teslim tarihiyle şimdiden yatırımcıları sabırsızlandırıyor.

YORUMLAR 1 Yorum Yapıldı.

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN