Ankara Boğazı 3 yıl içinde tamamlanacak!

7 Ocak 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
918 defa okundu.
Ankara Boğazı 3 yıl içinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın 2016 ve sonrası proje tanıtımında konuştu. Başkan Gökçek, Ankara’ya yapılacak projeleri açıkladı. Bunların arasında en ilginci ise Ankara’ya Boğaz’ın getirilmesi var…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın 2016 ve sonrası proje tanıtımında konuştu. Başkan Gökçek, Ankara’ya yapılacak projeleri açıkladı. Bunların arasında en ilginci ise Ankara’ya Boğaz’ın getirilmesi var…

Başkent Ankara’ya turizmden huzur ve güvenliğe, ulaşım rahatlığından yaşam koşullarındaki büyük değişime kadar pek çok konuda büyük kazanım sağlayacak projelerin tanıtım programı bugün gerçekleştirildi. Başbakan Davutoğlu başta olmak üzere binlerce katılımcının bulunacağı “Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı ve sonrası yapılacak projelerinin lasmanında yine onlarca değişik projenin ayrıntıları, Başkan Gökçek’in sinevizyon eşliğindeki sunumuyla aktarıldı.

İŞTE O PROJELER

Başkent  Ankara  turizmine büyük ivme kazandıracak dünyanın en büyük temaparkı ANKAPARK başta olmak üzere; Ankara Boğazı ve viyadüğü, Cumhuriyet tarihinin en büyük mimari eserlerinden Kuzey Yıldızı Camisi ve Külliyesi, Ulus heykel civarı meydan düzenlemesi, şehrin dört bir tarafındaki kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni ulaşım projeleri ve yeni ilçelere verilen büyük desteklere kadar onlarca değişik çalışmanın tüm ayrıntıları Başkan Gökçek tarafından anlatıldı.

BOĞAZ ÇALIŞMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kentsel Dönüşüm Proje Toplantısı’nda Ankara için yapılacak projeleri anlattı. Gökçek, toplantıda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na dönerek, “Sayın Başbakanım siz bana Ankara’ya 20 yıldır deniz getiremedin diyorsunuz ama ben boğaz getiriyorum, Ankara’ya boğazı önümüzdeki dönemde tamamlanacak ve üzerinde viyadükle geçiş sağlanacak” dedi.

3 YILDA BİTECEK

Gökçek Ankara Boğazı projesinin 3 yıl içinde tamamlanacağını duyurdu. Projeler arasında boğazın dışında Osmanlı Aile Yaşam Merkezi, Eryaman Stadı, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili çalışmalar da var.

Yeni Şafak

Haber Takvim Gazetesi’nde şu şekilde yer aldı….

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Ankara’ya yapılacak projeleri açıkladı. Projeler arasında Ankara’ya boğaz yapılmasına ilişkin çalışma dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın 2016 ve sonrası proje tanıtımında konuştu. Gökçek, Ankara’ya yapılacak projelerle birlikte kendi döneminde yapılan başka projeleri de tek tek açıkladı.

“ANKARA’YA BOĞAZ GETİRİYORUZ”

Melih Gökçek bu sırada Başbakan Davutoğlu’na dönerek şöyle seslendi: “Sayın Başbakanım siz bana Ankara’ya 20 yıldır deniz getiremedin diyorsunuz ama ben boğaz getiriyorum, Ankara’ya boğazı önümüzdeki dönemde tamamlanacak ve üzerinde viyadükle geçiş sağlanacak” dedi.

PROJE 3 YIL İÇİNDE BİTECEK

Melih Gökçek Ankara Boğazı projesinin 3 yıl içinde tamamlanacağını duyurdu.

Takvim

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN