Bir ödül daha!

24 Aralık 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1042 defa okundu.
Bir ödül daha!

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, fark yaratan ürünleriyle enerji verimliliği ve çevre koruma konularına odaklanmayı sürdürüyor.Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü’nün sahibi oldu. Yapı malzemeleri sektöründe devrim yaratan teknolojik gelişmelerle yol aldığını gösteren Türk Ytong, “Ytong Blok 0,11” ile geçtiğimiz Mayıs ayında Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde aldığı Yılın Cephe Sistem Bileşeni ödülünün ardından başarısını yeniden taçlandırmış oldu.

7. RAF Yapı Malzemesi Ödülleri 22 Aralık Salı günü, Moda Sahnesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen ve performans, üretimde kullanılan malzemeler, standartlara uygunluk, zamana ve dış çevre koşullarına dayanım ve çevre etkisi ile fiziksel çevreye değer katan yapı malzemelerinin üreticilerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Raf Yapı Malzemesi Ödülleri’nde, Kaba Yapı Bileşenleri kategorisinde ödül “Ytong Blok 0,11” ile Türk Ytong’un oldu. Ytong’un yenilikçi ve sürekli gelişim konusundaki iddialı çalışmaları sonucunda geliştirilen ve ısıl yalıtım değeri yüzde 15 daha iyileştirilen “Ytong Blok 0,11” bu özelliğiyle sektörde bir ilke imza atıyor.

Isı Yalıtım Değerinde Sektörde Bir İlk

Enerji tasarrufunun sürdürülebilir gelecek için taşıdığı büyük önemin bilinciyle ve özverili
Ar-Ge çalışmalarıyla sektörde ilklere imza atan Türk Ytong, blok ürünlerindeki basınç dayanımı değerini koruyarak, ısı yalıtım performansını artırmayı başardı. “Ytong Blok 0,11” ile duvarların ısıl iletkenlik hesap değerini yüzde 15 daha iyileştirerek 0,13 W/mK’dan 0,11 W/mK’e düşüren Türk Ytong, bu ürünüyle sağladığı enerji tasarrufunu da artırmış oldu. Tüm fabrikalarında üretilen Ytong bloklar için geçerli olan Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi’ni, İnşaat Teknik Değerlendirme ve Bilimsel Araştırma Kurumu (İTBAK)’dan alan Türk Ytong, A1 sınıfı hiç yanmaz yangın sınıfında bulunan “Ytong Blok 0,11” ürünü ile yapılara güvenli yalıtım performansı sunuyor.

Bu yıl ikinci kez ödül alıyor

Ytong Blok 0,11 geçtiğimiz Mayıs ayında, Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Yılın Cephe Sistem Bileşeni ödülüne de değer bulunmuştu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN