Turkuaz Seramik iletişim ajansını seçti

23 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1345 defa okundu.
Turkuaz Seramik iletişim ajansını seçti

Geliştirdiği ürün ve yeniliklerle vitrifiye sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Turkuaz Seramik’in stratejik iletişim danışmanı Excel İletişim Yönetimi oldu.

Hizmet verdiği marka ve kurumlara amaçlarla tutarlı planlamaları, somut çözümleri; yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim Yönetimi, markanın iletişim faaliyetlerinin danışmanlığı, planlaması ve uygulamasını yürütecek.

20 yılı aşkın süredir Türkiye’de tasarımları ve kalitesi ile sınırlarının ötesine geçerek, dünya pazarının önemli oyuncusu konumuna gelen Turkuaz Seramik banyolara değer katar sloganı ile sektörünün önemli markaları arasında yer alıyor. Geniş ürün portföyü ve uluslararası vizyonu ile kısa sürede pazarda öncü bir konuma sahip olan Turkuaz Seramik, gelişen teknolojileri sürekli takip eden uzman kadrosuyla Turkuaz ve Cerastyle markalarıyla yenilikçi, sıradışı ürünler geliştiriyor.

Excel İletişim Yönetimi hakkında

1994 yılında kurulan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra, kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi.

Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği)’nın kurucu üyesi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN