Elektrik kesintileri kabusunuz olmaktan çıkıyor

12 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1950 defa okundu.
Elektrik kesintileri kabusunuz olmaktan çıkıyor

Goldmaster LED, gövde içi acil durum kitli t8 led tüp ile elektrik kesintileri kabusunuz olmaktan çıkıyor…

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

Teknoloji ve elektronik sektörlerindeki deneyimini ve birikimini kullanarak, aydınlatma sektöründe de lider firma olmayı hedefleyen GoldMaster LED, sunduğu akılcı çözümlerle elektrik kesintisi kabusuna son veriyor. Şebeke gerilimi kesildiğinde elektronik olarak otomatik devreye giren GoldMaster Acil Durum Kitli T8 LED Tüp ile jeneratör veya başka bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan bir buçuk saate kadar acil aydınlatma sağlanabiliyor. Aynı zamanda armatürden çıkarıldığında elde taşınabilir olarak da kullanılabilen bu ileri teknoloji ürün, üretim hatalarına karşı 3 yıl garantili olarak 600mm ve 1200mm standart tüp boylarında, G13 duylu, 6500K ışık rengi ile piyasaya sunulmaktadır.

GoldMaster Acil Durum Kitli T8 LED Tüp, içinde bulunan kaliteli bataryası sayesinde tam şarjlıyken, elektrik kesintisi boyunca 1 saat 30 dakikalık acil aydınlatma yapabilirken, bu süre ilk kullanımlarda 3 saate kadar çıkabilmektedir. Standart T8 LED ve floresan gibi G13 duylu olan ürün; tesisatta değişiklik yapmadan montaj yapılma, devre üzeri entegre kaliteli sürücüsü sayesinde 220V AC gerilimiyle çalışma ve on/off anahtar gibi üstün özellikleri sayesinde geleceğin teknolojisini bugünden aydınlatma sektörünün hizmetine sunmaktadır. Dış görünümü ve normal çalışma modunda, sunduğu ışık rengi ve miktarında standart ürünlerden herhangi bir farklılık göstermediği için, ortamdaki diğer tüplerle birlikte rahatlıkla kullanılabiliyor.

GoldMaster Acil Durum Kitli T8 LED Tüp, özellikle hastane, okul, fabrika, kapalı otopark ve spor salonlarında sıklıkla kullanılırken, iş güvenliği yasasına uygunluğu ve konutlarda yaşanan elektrik kesintilerine karşı da akılcı bir çözüm sunmasıyla da dikkat çekiyor.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN