Alanya’da, Another World Projesi ile yatırımızını katlayın

9 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
617 defa okundu.
Alanya’da, Another World Projesi ile yatırımızını katlayın

TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI ALANYA; GELİŞEN TURİZM VE TİCARİ YATIRIMLARI İLE YATIRIMCILARIN GÖZBEBEĞİ HALİNE GELDİ.

ANOTHER WORLD PROJESİ DE KISA ZAMANDA YATIRIMCILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

 

Bölgenin en prestijli projesi olma özelliğini taşıyan ANOTHER WORLD’de az sayıdaki son dairelerden birine sahip olmak için acele edin

 

17 bin metre kare alana kurulu, Another World’de 5 yıldızlı otel konforunda yaşam alanları ve 6 farklı daire tipi ile ister yatırım ister oturum için son fırsatları kaçırmayın…

 

 

Geçtiğimiz yıl tamamlan ve yaşamın başladığı Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.

 

Farklı büyüklükteki dairelerin kullanışlı yapısı,  ortak yaşam alanlarındaki 5 yıldızlı otel konforuyla dikkat çeken Another World, ilk dairelerini sahiplerine teslim ettikten sonra, son etabı da tamamlayarak satışa sundu. Alanya’nın en prestijli projesinde, yaz – kış yaşanabilecek bir tatil köyü konforu isteyenlerin ilk tercihi olan Another World’de,  gerçekten bambaşka bir dünya ile karşılaşacaksınız.

 

Sosyal tesislerinde, hamam, spa, restaurant, alışveriş merkezi, squash ve spor salonu, açık – kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, aquapark, açıkhava sineması, çocuklar için kreş gibi yaşam kalitesini yükselten yaşam alanları ile ezberleri bozan bir konut projesi  Another World.

Anahtar teslim;  1+1 için 230 bin ve 2+1 için 289 bin Türk Lirasından başlayan fiyatları ile satışa sunulan Another World’de,  size uygun bir yaşama adım atabilirsiniz.

HAYATA DEĞER KATAN YAŞAM ALANLARI İLE ANOTHER WORLD, BAMBAŞKA VE AYRICALIKLI BİR DÜNYA İNŞA EDİYOR.

Hepsi ve daha fazlası için, bambaşka bir dünyanın kapılarını www.mozaik-insaat.com  ile aralayın.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN