CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor

8 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
596 defa okundu.
CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor

Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

 

Kasır Yapı Trabzon’da yüzde 40’ını tamamladığı Blue Green Projesi’ni, CNR Emlak Fuarı’nda  70 milyon dolara Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi’ne sattı. 

 

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı  ‘CNR Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de 8 Kasım’da tamamlanıyor.

Yabancı ilgisinin yoğun olduğu ve pek çok projenin yabancı yatırımcılara satıldığı  CNR Emlak Fuarı’nda Kasır yapı ise  Blue Green Projesi’ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi’ne sattı.  Fuarda iki firma arasında satış anlaşması imzalandı. Suudi Arabistanlı firmaya satılan proje ile ilgili bilgi veren firma yetkilisi Kadir Değirmenci, şu bilgileri verdi: “CNR Emlak Fuarı’nda 110 dönüm alanda, 610 konuttan oluşan Blue Green Projemizi 70 milyon dolarlık bir bütçe ile Suudi Arabistanlı  Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi’ne sattık. Trabzon’daki yüzde 40’ını tamamladığımız yapım aşamasında olan konutlar, tam Arapların yaşam alanlarındaki beklentilerini karşılayacak şekilde yeşil doğanın içerisinde deniz manzaralı bir alanda inşa ediliyor.”

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN