Kampanyalı konut projeleri

29 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1049 defa okundu.
Kampanyalı konut projeleri

İnşaat firmaları düzenledikleri kampanyalarla müşterileri“ev”lendirmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Yaptıkları kampanyalarla 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar indirim, firma bünyesinde taksitlendirme, vade farksız taksit, hediyeli anahtar teslim gibi konut kampanyaları sunuyor.

İşte kampanyalarıyla öne çıkan konut projeleri :

Hep İstanbul’da “Taksite Mola”

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor… HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlarken, HEP İstanbul’da yaşam Nisan 2017’de başlayacak.

Future Park İstanbul’da “Faizsiz taksit”

Hiper Gayrimenkul tarafından 9 blokta 1.650 konuttan oluşan Future Park İstanbul’da daire satışları devam ediyor.  Daire fiyatlarının 210.659 TL’den liradan başlayan Future Park’ta 48 ay 0 faiz fırsatının yanı sıra yıllık yüzde 16 kira getirisi fırsatı bulunuyor. Future Park İstanbul projesinde daire teslimlerinin Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Babacan Premium’da “Lansman Kampanyası”

Babacan Holding Esenyurt E-5 üzerinde bulunan Babacan Premium projesinde lansman dönemine özel yüzde 15 peşinat ve yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında kredi imkanları için anlaşmalı bankalar İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Fibabanka ve Şekerbank’tan destek alınabiliyor. Banka kredisi kullanılması durumunda %15 peşin, 6 ve 12. aylarda %5 ara ödeme, geri kalanı için 120 aya kadar banka kredisi imkanı sunuluyor. Firma bünyesinde ise %25 peşin geri kalan kısmı için 48 aya kadar vadelendirme olanağı veriliyor.

216 Butik Plus’ta “Aramızda paranın lafı mı olur?” kampanyası

216 Yapı, İstanbul Çekmeköy’de projelendirdiği 216 Butik Plus’ta peşin ödemede yüzde 10 indirimin yanı sıra 120 ay vadeye kadar faiz oranı yüzde 0,93’te tutuldu. Projede ayrıca yüzde 40 peşin ödendiği taktirde yüzde 60’ı 48 ay faizsiz taksitlendiriliyor.

Moment İstanbul’da “peşinatsız konut fırsatı”

İstanbul Anadolu yakasında Kartal’da hayata geçirilen Moment İstanbul projesi peşinatsız 60 ay vade fırsatı sunuyor. Konut fiyatlarının 359 bin TL’den başladığı projede dairelerin Mart 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.

Nurol Park Güneşli 

Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park’ta eşsiz fırsatlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranlarıyla hayallerinizdeki eve kavuşma imkanı sunuluyor.

projepedia.com

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN