İncek Loft’ta yaşam fırsatları!

25 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1022 defa okundu.
İncek Loft’ta yaşam fırsatları!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde yaşam başlıyor. İlk daire teslimlerinin Nisan ayı sonunda gerçekleştirileceği projede Akfen Holding bünyesinde vade ve peşinata alıcının karar vereceği kişiye özel oluşturulan ödeme planları ile ödeme fırsatı yer alıyor. İncek Loft projesinde 1+1’den 6,5 +1’e kadar toplam 1.199 konut bulunuyor.
Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, “İncek’in en büyük konut projesinde yaşam başlıyor, Nisan sonunda ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz. Ankara’nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek’te yüzde 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. Ankara’ya bu güzel projeyi kazandırmaktan mutluyuz” dedi.

İncek Loft’tan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunduklarını ifade eden Akın, “Akfen Holding bünyesinde sunduğumuz kişiye özel ödeme planları ile müşterilerimiz evlerinde oturmaya başladıktan veya kira almaya başladıktan sonra ödemelerini kendi istedikleri planlarla yapabilecekler. Banka faizleriyle uğraşmadan Akfen bünyesinde sunduğumuz ödeme planları ile peşinat tutarlarını, vade seçeneklerini kendileri belirleyecekler” dedi.
Yatırımcılar için, fiyatla birlikte ödeme planı avantajlarının iyi değerlendirilmesini tavsiye ettiğini belirten Akın, “Henüz bedelinin yüzde 10’unu ödediğiniz bir evi yüzde 15 kar koyarak satabilmek, tamamını peşin ödediğiniz bir evi yüzde 150 karla satmakla aynı oransal getiriyi sağlar” dedi.

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, İncek Loft’un bölgenin en büyük konut projesi olduğunu belirten Akın, “İncek Loft projesi, lokasyonu, mimarisi ve sosyal imkânları ile iddialı bir proje. Projenin sunduğu olanaklar hem ailelerden hem de sunduğumuz kar fırsatını gören yatırımcılardan büyük ilgi gördü” dedi. (Kaynak: Emlakgazetesi.com)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN