‘Körfez yatırımı için en çekici ülkesiniz!’

24 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
871 defa okundu.
‘Körfez yatırımı için en çekici ülkesiniz!’
Dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu Cityscape kapılarını İstanbul’da açmaya hazırlanıyor. Türkiye’de ilk kez yapılacak olan fuar tanıtımında konuşan Cityscape Grup Direktörü Molman “Körfez yatırımı için en çekici ülkesiniz” dedi.

Türkiye gayrimenkul sektörünün son yıllarda uluslararası arenada sağladığı başarıları dev bir organizasyonla taçlanıyor. Dünyanın en geniş kapsamlı, en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’deki ilk organizasyonu için hazırlıkları tamamlarken Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman “Körfez için Türkiye en çekici yatırm yapılabilecek ülkelerden biri” dedi.  24-26 Mart tarihlerinde açık kalacak Cityscape Turkey, yurtiçinden ve yurtdışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcı ve konut alıcılarını buluşturacak.

 

 

5 BİN ZİYARETÇİ GELDİ

7 farklı ülkeden 67 katılımcının standlarıyla yer alacağı fuarı ziyaret etmek için 50’yi aşkın ülkeden 5 bin  yabancı ziyaretçi ön kayıt yaptırdı. Cityscape’i Türkiye’ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen  ISTexpo olarak dünyanın en prestijli, en kapsamlı, en büyük gayrimenkul yatırım markalarından Cityscape’i Türkiye’ye getirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.  CityscapeGrup Direktörü Wouter Molman, inşaat ve gayrimenkul sektöründe devler arasına girmeyi başaran Türkiye’de organizasyon yapmaktan büyük heyecan duyduğunu vurgulayarak ,”Cityscape Turkey konut alıcıları ve yatırımcılar için çok cazip özel fırsatlar sunacak. Konut alacaklar fuara özel koşullarda gayrimenkulleriyle alırken kazanacak” dedi. Türkiye’nin dinamik yapısı nedeniyle yatrımcıların en gözde ülkeleri arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğini belirten Molman, “Körfez yatırımcısıın bakış açısını söylemem gerekirse kültürel benzerlikler nedeniyle bu ülkeye yatırım konusunda yoğun bir istek var. Türkiye, Körfez için en önemli yatırım bölgesi olmaya devam ediyor” diye konuştu. 7 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek fuarda Türk firmaları projelerini yabancı yatırımcıların beğenisine sunacak.

 

 

SADECE FUARA ÖZEL % 20’YE VARAN İNDİRİMLER

Cityscape Turkey, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları için çok cazip fırsatlar sunacak.  67 şirketin katılacağı ve dev projelerin tanıtımının yapılacağı Cityscape Turkey’e özel ödeme imkânları ve yüzde 20’ye varan artı indirimler bireysel yatırımcılara alırken kazandıracak. Birçok firma fuardaki standlarda oluşturacakları uygun atmosferle kişiye özel ödeme koşulları sağlayarak cazip fırsatlar yaratacak. Firmalar özellikle peşin alımlarda fuara özel büyük indirimler yapacak. Cityscape Turkey’de ilk kez satışa çıkarılacak bazı projeler de bireysel yatırımcılar için avantaj sağlayacak.

Birol Keleş / Star Gazetesi

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN