Kiptaş’tan 20 bin lira peşinatla daire

8 Ocak 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1135 defa okundu.
Kiptaş’tan 20 bin lira peşinatla daire

Yalnızca evi olmayanların yararlanabileceği Kiptaş evlerinde taksitlendirme seçenekleri bulunuyor

İstanbul’un bir çok bölgesinde mahalleler kurmuş olan Kiptaş, büyük bir projeye daha imza atıyor. Kiptaş, yüzölçümü bakımından İstanbul‘un en büyük ilçesi olan Çatalca‘da toplu konut atağı başlatıyor.
83 ve 85 metrekare büyüklüğündeki toplam 2 bin 138 2+1 dairenin yer alacağı Kiptaş Çatalca Konutları’nda fiyatlar 139 bin 750 TL. Daire almak isteyenler 20 bin TL peşinat ve 19 bin 750 TL’lik ara ödeme ile 100 bin TL’lik bölümü ister banka kredisi ile 120 ay isterlerse 24 ay Kiptaş bünyesinde taksitlendirilebiliyor.
ÇATALCA KONUTLARI ÖDEME TABLOSU
Her daireye 1 adet açık otoparkın ayrıldığı sitede geniş yeşil alanlar ve çocuk parkları bulunuyor. 2 adet caminin yer alacağı Çatalca Konutlarında 34 derslikli bir de okul bulunuyor.
Yalnıca T.C. vatandaşlarına açık olan kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenlerin evinin bulunmaması gerekiyor. Ayrıca alıcının konutları ikamet amacıyla satın alındığını, teslime müteakip konuta taşınacağını, resmi ikametgah adresini Çatalca konutlarına taşıyacağını taahhüt etmesi gerekiyor.
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN