ArenaPark’ı yılbaşı coşkusu sardı

30 Aralık 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2233 defa okundu.
ArenaPark’ı yılbaşı coşkusu sardı

Işıl ışıl dekorasyonu, sürpriz kampanyaları ve birbirinden güzel hediyeleriyle ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni yıl alışverişine keyif katıyor. 31 Aralık’a kadar Are naPark’tan TrendCard’la tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese hediye çekinden süs eşyasına, sinema biletinden yemek menüsüne binlerce hediye veriliyor.

Yeni yıl alışverişini ArenaPark’tan yapan karlı çıkıyor. Zengin marka karmasının yanı sıra düzenlediği kampanya ve etkinliklerle İstanbul’un Avrupa yakasında kazançlı alışverişin tek adresi olan ArenaPark, yeni yıl kampanyasıyla ziyaretçilerini adeta 12’den vuruyor. ArenaPark’ın “Yeni Yıl Hediyen Anında ArenaPark’ta”  adını taşıyan yeni yıl kampanyasına katılmak için 26 -31 Aralık tarihleri arasında Trend Card’la tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrası fatura veya fişleriyle Danışma Masası’na uğrayanlar aralarında hediye çeki, sinema bileti, yemek menüsü ve yılbaşı hediyelik eşyalarının da bulunduğu binlerce sürpriz hediyenin sahibi oluyor.

İndirimleri kaçırmayın

Işıl ışıl dekorasyonu, birbirinden güzel hediyeleri ve sürpriz kampanyalarıyla yeni yıl alışverişini eğlenceye dönüştüren ArenaPark, yüzde 70’e varan indirimleriyle de hayatı kolaylaştırıyor. Yeni yıl öncesi ArenaPark’a gelenler hem sevdiklerine hediye almanın hem de önümüzdeki yılın kışlık alışverişini yapmanın keyfini yaşıyor.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN