AC Yapı iletişim ajansını belirledi

18 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2062 defa okundu.
AC Yapı iletişim ajansını belirledi

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu. Sektörde 10 yılı geride bırakan Contactplus, yaşamın devam ettiği Kent Life ve Dore Life projelerinin ardından üçüncü projesi Moment İstanbul’u inşa etmekte olan AC Yapı’ya, medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi gibi konular başta olmak üzere, geniş kapsamlı bir anlayışla hizmet verecek.

Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişim, turizm, hazır giyim ve gıda gibi farklı sektörlerden, müşterilerine halkla ilişkiler alanında hizmet sunuyor. Contactplus, müşterilerine medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi alanlarda bütünsel bir yaklaşımla hizmet veriyor.

Contactplus İletişim Hizmetleri hakkında:

2004 yılında kurulan Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişimden gıdaya, hazır giyimden turizme, farklı sektörlerden geniş bir müşteri portföyüne hizmet veriyor. Medya iletişiminden marka yönetimine, stratejik planlamadan kriz yönetimi ve sosyal medya alanına kadar uzanan yelpazede yenilikçi çözümler sunarak, müşterileri için bir “iletişim üssü” olma hedefiyle hareket ediyor. İDA (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) üyesi olan Contactplus İletişim Hizmetleri, yurtdışındaki iş ortakları aracılığıyla müşterilerine uluslararası alanda da hizmet üretiyor.

AC Yapı hakkında:

1983 yılında demir-çelik sektöründeki faaliyetleriyle ticari hayatına başlayan Coşkun Grubu, bugün inşaat, makine ve otomotiv sektörlerindeki imalatının yanı sıra, demir-çelik üretiminin iç ve dış ticareti ve haddehane işletmeciliği faaliyetlerini de yürüterek, sektörün öncü kurumları arasında yer almaktadır. Grubun 2007 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan firması AC Yapı, modern kent yaşamının ihtiyaçlarını “insan ve çevre odaklı” bir perspektifte ele alarak İstanbul’daki konut projeleri arasında farklı bir önem kazanmıştır. Modern yapılar inşa etmeyi kendisine ilke edinen AC Yapı, sürekli AR-GE faaliyetleriyle, profesyonel yönetim ve üretim kadrosuyla ve her projesinde geliştirdiği mimari çözümlerle yeni başarılara imza atmaya devam etmektedir.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN